3 KLEUREN PASTA MET PESTO SAUS EN RAWMEZAN
bron:www.noble-house.tk
Ingrediënten
1 middelgrote courgette
1 middelgrote zoete aardappel
1 middelgrote koolrabi
1 bakje ruccola
½ kop kleingesneden zongedroogde tomaten
1 eetl extra virgin olijfolie Hermanos Catalan
Snuifje himalaya zout
PESTO SAUS
½ kop extra virgin olijfolie Hermanos catalan
1 kop pijnboompitten
Sap van 1 limoen/citroen
1 theel himalaya zout
¼ kop zongedroogde tomaten
2 middelgrote tomaten
1 grote bos verse basilicum
RAWMEZAN
1 kop pijnboompitten
1 kop edelgistvlokken
Snufje himalaya zout
Bereidingswijze
Was en schil de courgette, zoete aardappel en koolrabi.
Draai met de “Spirooli spagehetti slicer” de pasta.
Knip de spaghetti met een schaar op de juiste lengte.
Voeg de olijfolie en zout toe en masseer deze lichtjes in de pasta.
Snij de ruccola (niet al te fijn) en meng deze samen met de kleingesneden
zongedroogde tomaatjes door de pasta.
Blend alle ingrediënten in de Magimix tot een gladde pesto.
Indien de saus te dik is, voeg er een paar lepels water aan toe.
Pulse blend alle ingrediënten tot een korrelig strooisel. Serveer de spaghetti met een schepje pesto en garneer met de rawmezan.
*even een idee wat de spagegetti slicer is. http://www.youtube.com/watch?v=gm_ki-_Dvxw
Jullie hebben vast ook wel andere manieren.*
3 Kleuren pasta met pesto en rawmezan
-
- Site Admin
- Berichten: 1740
- Lid geworden op: 13-02-2008 17:33
-
- Moderator
- Berichten: 1827
- Lid geworden op: 16-07-2008 18:48
Goh dit lijkt bijna precies hetzelfde wat Bert en ik bij zijn zoon hebben gegeten afgelopen maandag maar dan was het pesto uit een potje. Leuk dat het hier beschreven wordt hoe je pesto maakt want het was best lekker. Een aanrader en heel gezond ook! Heerlijk frisse maaltijd.
Zelfs als de poorten van de rijken gesloten zullen zijn, zullen de poorten tot de Hemel niet afgesloten worden