voor 4personen:
Boter of olijfolie, 4 ansjovisfilets uit olie zeer fijn gehakt, 4 eetlepels zwarte olijven fijngehakt, 2teentjes knoflook geperst, 500 gr. visfile naar keuze, 40f meer trostomaten in plakjes, een eetlepel olijfolie, bos bacilicum,blaadjes even scheuren.
Vermeng de boter óf olie met de ansjovis,olijven en de knoflook.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de vis in een ingevette ovenschaal.
Bestrooi met wat zout en peper en bedek met het ansjovis mengseltje.
Leg de plakjes tomaat er dakpansgewijs op en bestrijk ze met een kwastje met olijfolie.
Bedek de tomaat met de helft van de basilicumblaadjes.
Bak het tenslotte in circa 20 min. gaar.
Garneer met rest basilicum blaadjes voor het opdienen.
Lekker oa met aard. puree. (ook met broodsoorten heerlijk)
Eet smakelijk! Je eet hier echt je vingers bij op, dus kijk uit!
Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping
-
- Trouw Lid
- Berichten: 1912
- Lid geworden op: 08-09-2008 16:40
Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping
<center>Het leven is zoals het komt
Terwijl ik andere plannen maak/had
Terwijl ik andere plannen maak/had